Rapida Money – pożyczki, opinie

3.6 /5
(Ocen: 75)
Rapida Money w Polsce działa od niedawna, jednakże firma bazuje na doświadczeniu zdobytym na rynku brytyjskim. Firma bardzo podkreśla, że działa w sposób transparentny. Co oferuje swoim klientom?

Otóż możemy zaciągnąć chwilówki na raty w Rapida Money. Wnioskować o pieniądze możemy przez Internet, czyli wygodnie, z dowolnego miejsca. Jeśli zastanawiacie się czy chwilówki na raty w Rapida Money są dla Was, to poniżej prezentujemy wymogi stawiane przez pożyczkodawcę.

Natomiast, jeśli zaciągneliście już pożyczkę na raty w tej firmie, to zachęcamy Was do podzielenia się opinią o Rapida Money.

Chwilówki na raty w Rapida Money

Kwota pożyczki:
2.500 – 25.000 zł

Czas pożyczki:
12 – 60 miesięcy

Sposób wypłaty pożyczki:

  • Przelew na konto

Czas wypłaty:
Zależny od sposobu wypłaty i sesji bankowych

Konta bankowe:
Santander

Opłaty dodatkowe:

  • Prowizja za udzielenie pożyczki

Pierwsza darmowa pożyczka:
Nie

Zaciąganie pożyczki na raty w Rapida Money

Wiek pożyczkobiorcy:
od 18 do 75 lat

Szybka weryfikacja danych:
Nie

Wymagane dokumenty
i informacje:

  • Dowód osobisty i jego skan
  • Konto bankowe
  • Wyciąg z konta bankowego
  • Polskie obywatelstwo lub karta stałego pobytu
  • Adres zamieszkania w PL
  • Numer telefonu
  • Adres e-mail

Sprawdzane rejestry:

  • BIK

Przykładowa pożyczka na raty

Pożyczasz:
2.500 zł
Oddajesz:
3.544,31 zł
Twoja rata:
295,36 zł
Okres:
12 mies.
RRSO:
97,3%

Spłata chwilówki na raty w Rapida Money

Możliwość wcześniejszej spłaty:
Tak

Możliwość przesunięcia spłaty:
Nie

Koszty przesunięcia spłaty:

Opinie o Rapida Money

Dodaj komentarz
guest
12 komentarzy
Najnowsze
Najstarsze Najpopularniejsze
Inline Feedbacks
View all comments
Krid
Krid
7 grudnia 2019 17:51

Kto ich wpuścił na rynek? Trzeba zrobić z tym porządek.

Isia
Isia
8 sierpnia 2019 14:03

Najgorsza firma pożyczkowa jaka może być odradzam . Mają burdel w papierach , rata zapłacona a ci dalej wydzwaniają o zapłate.

elonka
elonka
22 lipca 2019 09:13

wzięłam pożyczkę w rapida, później miałam problemy z jej spłatą. naliczyli mi takie odsetki że nie miałam z czego dalej jej spłacać. Tu trochę też ja zawiniłam, ale te odsetki to potężna kwota. masakra.

bańkawstańka
bańkawstańka
26 lutego 2019 09:52

O co chodzi z tą firmą, że takie negatywy? Braliście u nich pożyczkę i przestzregaliście warunków umowy czy w ogóle nikt nie doszedł do tego etapu?

Justyna
Justyna
26 maja 2020 12:23
Odpowiedz do:  bańkawstańka

Wzięłam pożyczkę zapłaciłam całość w ratach przy ostatniej racie dostałam telefon że skończyłam i tyle

zyzio
zyzio
14 lutego 2019 19:49

moja opinia o rapida money jest tka, że trzeba szczególnie uważać podpisujc z nimi umowę. komentarze mówią same za siebie. jak się do nich dzwoni to kombinuja i nie potrafią odpowiedzieć na konkretne pytania i to już świadczy o tym, że coś jest nie tak

Bartas
Bartas
8 lutego 2019 17:17

Spoznienie z rata 2dni i groza sadem mi i gwarantowi.Nie polecam a na infolini same glupio madre baby

Ela
Ela
16 listopada 2018 13:20

To jest jakaś masakra oszuści!!!!! Nie udzielili mi pożyczki pomimo że mieli mi wypłacac pieniądze , dlatego, że mam głos dużo młodszy niż wiek. A Panie konsultantki same mają głos jak dzieci

Anita
Anita
9 października 2018 16:06

dział wypłat nie odbiera a telefon podany na stronie nie jest prawidłowy bo bie można się połączyć nigdy.

mensz
mensz
29 sierpnia 2018 15:22

to jakaś dziwna firma, nigdzie nie moźna znaleźć numeru telefonu do osoby zarządzającej lub jakiegokolwiek innego oprócz działu windykacji.

DARIUSZ
DARIUSZ
18 czerwca 2018 00:40

RAPIDA TO […]. WRACAJĄ DO CZASÓW LAT KOMUNY TYLKO TERAZ GWARANT A NIE JAK W LATACH 70-TYCH ŻYRANT .
SIARA

Treść komentarza edytowany przez Redakcję.

Viola
Viola
15 czerwca 2018 12:11

niestety nie polecam okazali się […] trzeba udostepnic im karte bankomatowa swoja oraz gwaranta pieniądze wyplacaja na konto gwaranta
pozyczkodawca jak i gwarant musi udostepnic im konto osobiste do którego maja wgląd całkowity

Treść komentarza edytowany przez Redakcję.